Viaconnect Masterdata Database

De ADante Masterdata Database is een applicatie dat u ondersteund bij het verzamelen, beheren, verwerken en exporteren van informatie(stromen). AMD is voorstel sterk in het beheer en verwerken van Enterprise data.

Een belangrijk kenmerk van de informatie die door deze applicatie beheerd wordt, is dat deze informatie door een groot deel van de organisatie gebruikt wordt. Deze informatie werd voorheen vaak door meerdere afdelingen verzameld, opgeslagen, bewerkt, en gebackuped (of niet) . Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse tools die de gebruikers ter beschikking hebben; MS Excel, MS access, papieren lijsten en wat niet meer zij. Hierdoor wordt informatie meerdere malen opgeslagen en voelt niemand zich verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de informatie.
Door het inzetten van AMD wordt het verzamelen, bewerken en opslag van deze informatie onder beheer gebracht.

Naast het beheren van informatie beschikt AMD over een module om externe informatie in te lezen en zodanig te bewerken dat deze geschikt wordt gemaakt voor verder gebruikt. Hierbij kunt u denken aan het verder bewerken van (Excel)-rapporten uit diversen systemen die bewerkt en verrijkt moeten worden. AMD kan dit proces voor u automatiseren waardoor u tijd bespaard en er minder kans op foute bestaat.

Enterprise Datamanagement

Viaconnect Masterdata Database beschikt over een module waarmee informatiestromen ingelezen, getransformeerd en verrijkt , opgeslagen en geëxporteerd kunnen worden. 

Deze functionaliteit is zeer geschikt indien specificaties van de output van het systemen niet voldoen aan de specificaties de input voor het andere systeem. Binnen Viaconnect Masterdata Database kunnen transformaties gemaakt worden zodat uw documenten automatisch geconverteerd, verrijkt of gemuteerd worden conform de gewenste specificaties.

Verwerken datastromen

Viaconnect Masterdata Database beschikt over een module waarmee informatiestromen ingelezen, getransformeerd en verrijkt , opgeslagen en geëxporteerd kunnen worden.

Deze functionaliteit is zeer geschikt indien specificaties van de output van het systemen niet voldoen aan de specificaties de input voor het andere systeem.  Binnen Viaconnect Masterdata Database kunnen transformaties gemaakt worden zodat uw documenten automatisch  geconverteerd, verrijkt of gemuteerd worden conform de gewenste specificaties.  

 

Beveiliging

Naast datakwaliteit staat ook databeveiliging hoog in het vaandel bij ADante. De applicatie beschikt over een uitgebreide set aan mogelijkheden om de data beveiligen en ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Naast een eigen beveiligingsbasis is het beveiligingsbeleid van uw organisatie en zijn uw richtlijnen onze uitgangspunten waarmee we de applicatie beveiligen. Denk hierbij aan:

  • Backup- en recoveryprocedures
  • Authenticatie en autorisatie
  • Auditing / Logging

Voor de technici

Viaconnect Masterdata Database is ontwikkeld met Oracle APEX, Javascript en PL/SQL. De applicatie is volledig webbased en maakt gebruikt van een Oracle 11g database.
Hierdoor maakt AMD gebruik van alle sterke punten van een Oracle omgeving:

  • Grote mate van betrouwbaarheid
  • Schaalbaarheid
  • Zeer goede performance en stabiliteit
  • Uitgebreide backup- en recovery voorzieningen
  • Uitgebreide documentatie

AMD kan op diverse manieren beschikbaar worden gesteld. De applicatie kan in het rekencentrum van ADante gehost worden of in uw eigen IT infrastructuur worden geïnstalleerd. Ook is werken ‘vanuit de cloud’ mogelijk.
De webapplicatie kan benaderd worden door Google Chrome, Mozilla Firefox, MS Explorer 8 en hoger.

 

Bekijk andere diensten die we aanbieden