Wij zijn ViaConnect

Helpen bij het creëren van waarde voor jouw bedrijf, dat is waar het bij Viaconnect om draait. We houden niet van illusies en sturen aan op openheid. Met ons team van gedreven professionals creëren wij waarde voor jouw bedrijf door softwareontwikkeling, verandering van organisaties, verbetering van technologieën en realisatie van doelen.

Onze missie

Onze missie is om (duurzaam) bij te dragen aan de verbetering van organisaties. Dit doen we door kennisdeling. We hechten hierbij veel waarde aan intensieve samenwerking. Onze consultants beheersen de vaardigheden om projecten, processen en programma’s zodanig te organiseren dat wij de doelen van organisaties behalen. Helpen bij het creëren van waarde voor jouw bedrijf, dat is waar het bij Viaconnect om draait.

Onze
onderscheidende waarde

Zonder plezier en passie kun je je werk niet goed uitvoeren. Daarom staat dit voorop bij Viaconnect. Wanneer een werknemer plezier heeft in het werk, zal de opdracht met vol vermogen tot een goed einde worden gebracht. Uiteraard gaan we ook niet eerder weg dan dat de klus geklaard is. We houden niet van illusies en sturen aan op openheid. Ons team van professionals zijn harde werkers die veel kennis hebben, elke (digitale) uitdaging graag aangaan en bij wie Viaconnect door de aderen stroomt.

De waarde van Viaconnect

Sinds 2019 helpen wij bedrijven met het digitaliseren van hun bedrijf. Wij zijn actief op het gebied van softwareontwikkeling, verandering van organisaties, verbetering van technologieën en realisatie van doelen. Onze specialiteit is het aangaan van complexe uitdagingen, waaronder consultancy, softwareoplossingen, implementaties, migratie- en transformatie trajecten. Met ons gedreven team creëren wij waarde voor jouw bedrijf.