Onze Interim Professionals creëren waarde!

Heeft je organisatie tijdelijk een gebrek aan capaciteit, kennis of ervaring? Raadpleeg dan Viaconnect! Wij bieden je de juiste interim professional aan.  Bekijk hieronder hoe onze interim professionals aan jouw bedrijf waarde kunnen toevoegen.

Hoe wij jouw team versterken

De professionals van Viaconnect zijn gewend om zelfstandig aan de slag te gaan en hebben door de vele ervaring amper inwerktijd nodig. Zo blijft er dus geen werk liggen binnen je organisatie als er weinig vaste krachten zijn.

Onze professionals brengen energie in een organisatie, dagen uit en durven vragen te stellen. Hiermee dwingen ze een organisatie om kritisch naar hun eigen processen te kijken, zeer waardevol!  

Uiteraard stellen ze niet alleen vragen, maar komen ze ook met oplossingen. En hier wordt een organisatie te allen tijden beter van: voor korte of langere projecten kun je via ons een professional inschakelen die de expertise heeft die je op dat moment niet zelf in huis hebt. Wij garanderen dat onze professionals zijn gespecialiseerd in de tijdelijke klus en deze goed klaren!

Waar we momenteel onze opdrachtgevers mee helpen:

Kun jij de kennis en expertise van onze professionals gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Gezamenlijk bespreken we dan de opties en bekijken we hoe onze interim professionals ook voor jouw organisatie van waarde kunnen zijn.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Viaconnect biedt haar klanten professionals die bij veel andere organisaties voor dezelfde uitdagingen hebben gestaan. De adviezen die zij geven zijn gebaseerd op kennis en een zeer brede praktijkervaring.

Onze professionals kom je onder andere tegen als: tester, functioneel beheerder, projectmanager, scrum master en developer.