ViaConnect

Welke software of systeem past het best? We denken mee en…
pakken die uitdaging bij de lurven.

In de financiële sector volgen IT-ontwikkelingen en technologische innovaties elkaar in hoog tempo op. Hoe maak je als organisatie de juiste keuzes? De professionals van Viaconnect denken graag met u mee. Zij beschikken over expertise van de financiële sector én van technologie. Een ijzersterke combinatie. Voor u als opdrachtgever betekent het een deskundige, betrouwbare en daadkrachtige samenwerking.

Together, we’ll make IT work!

DEVELOPMENT

Als uw partner denken wij graag met u mee. Onze IT-professionals weten wat er speelt bij verzekeraars, pensioenbedrijven, banken en andere dienstverleners in de financiële wereld. Zien kansen. Ook voor de toekomst. Of u nu functionaliteit wilt toevoegen aan uw systeem, een nieuwe app wilt ontwikkelen of een tester zoekt, de IT-professionals van Viaconnect staan graag voor u klaar.

HOE DAN?

Elk traject begint met luisteren. Luisteren naar uw situatie, wensen en eisen. Onze experts op het gebied van IT én financiële dienstverlening weten waar het om gaat, kennen vrijwel alle standaardsystemen en programmeertalen, en ontwikkelen naadloos wat u bedoelt. Maatwerk dus. We kijken wat bij u past, stemmen af op de toekomst. Ontwerpen, bouwen, testen, onderhouden: Viaconnect doet wat nodig is.
Together, we’ll make IT work!

UIT DE PRAKTIJK

Voor de Algemene Pensioen Groep (APG), Nederlands grootste pensioenuitvoerings­organisatie – onder meer van pensioenfonds ABP – ontwikkelde Viaconnect een speciaal online CRM-systeem: Cliënt Volg Systeem (CVS). Zo kan APG de zorgverlening aan veteranen met lichamelijke en/of psychische klachten op de voet volgen.

Het systeem is bovendien een geschikte basis voor andere toepassingen. Zo maakten we met dezelfde componenten een volg- en archiveringssysteem voor juridische dossiers.

Ontwikkel de systemen die voor onze klanten het verschil maken. Develop erop los Viaconnect.
CRM ONTWIKKELING

Viaconnect is de ontwikkelaar van een speciaal online CRM-systeem: een Cliënt Volg Systeem (CVS) voor APG.

Deze applicatie zorgt er bijvoorbeeld voor dat zorgverlening aan veteranen met lichamelijke en psychische klachten goed geadministreerd kan worden. APG volgt op deze manier de veteranen op de voet. Ondertussen verbeteren en zorgen onze professionals dat de applicatie aan alle wensen voldoet. Een win-winsituatie, daar houden we van.

Is het ook te gebruiken voor andere klanten? Jazeker.
Zo stelde een klant de vraag of er ook taxiritten besteld konden worden via het systeem. En dat hebben we gefixt.

VraagT U ZICH NU AF of ons CVS ook voor UW ONDERNEMING kan? We durven te wedden van wel.
Mogen wij voor u onze mouwen opstropen?
NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

De IT-professionals van Viaconnect staan graag voor u klaar. Onze experts op het gebied van IT én financiële dienstverlening spreken uw taal, begrijpen wat u bedoelt en denken met u mee. Maatwerk dus. Afgestemd op uw huidige wensen en op de toekomst. Software development, consultancy, interim professionals: we doen wat nodig is.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Together, we’ll make IT happen!