Data omzetten in waarde met analyses en AI

Artificial intelligence (AI) biedt ongekende mogelijkheden en ontwikkelt zich razendsnel. Door toepassing van AI en de juiste analyses halen wij meer waarde uit data. Klik op deze link om vast een voorproefje te krijgen van wat onze AI consultants hebben ontwikkeld. Of bekijk hieronder wat AI voor jouw bedrijf kan betekenen.

Hoe wij jou en jouw team versterken

De afgelopen jaren heeft AI een enorme spurt genomen. Juist deze dynamiek maakt het veelal lastig om vragen te beantwoorden als: 

Wij maken deze vragen graag helder voor jouw bedrijf en implementeren AI-oplossingen die zorgen voor slimme en zelflerende processen, producten en diensten.

Onze uitgangspunten

  • AI is nooit het doel, maar altijd een middel om een bepaald doel te bereiken.
    Dit betekent dat wij altijd denken vanuit de doelen van jouw organisatie, afdeling of team. Om deze doelen te realiseren, vertalen we ze naar effectieve en innovatieve AI-toepassingen.
  • Er zijn vele wegen die naar Rome leiden.
    Dit betekent dat wij altijd denken vanuit de doelen van jouw organisatie, afdeling of team. Om deze doelen te realiseren, vertalen we ze naar effectieve en innovatieve AI-toepassingen.
  • AI moét werken.
    Aan een voorspellend model zelf heb je niets. Deze moet worden geimplementeerd in je bestaande processen of producten en dat vraagt om nieuwe software, integraties met bestaande software en (hele snelle) dataverwerkingen. Daarom werken wij intensief samen met alle disciplines binnen Viaconnect om AI schaalbaar binnen jouw bedrijf in te zetten.
  • We helpen dan ook graag om meer waarde uit je data te halen middels AI. Dit betekent dat élke fase die we doorlopen, direct of indirect, waarde toevoegt voor jouw bedrijf. Dat is niet alleen een belofte aan jou, maar ook een verplichting voor ons.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Uiteraard zijn er veel gebieden waar je onze AI voor zou in kunnen zetten!

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Gezamelijk bespreken we dan de opties en tonen we aan hoe onze consultants ook voor jouw organisatie van waarde kunnen zijn!