ViaConnect

Een IT’er die luistert, meedenkt en maatwerk levert, maakt het verschil!

Complex IT-vraagstuk? Systeemoptimalisatie? Digitale veiligheid? De consultants van Viaconnect maken het verschil. Dankzij hun expertise op het gebied van IT-systemen in vooral de financiële sector weten zij exact wat uw organisatie nodig heeft. Ze adviseren, motiveren en inspireren. Zien kansen en zorgen dat deze gepakt worden. Zodat uw organisatie de ruimte krijgt om te groeien, in efficiëntie en draagkracht.

Let’s do IT!

Consultancy

De zakelijke dienstverlening is dynamisch. In een wereld vol ontwikkelingen, innovaties en een veranderende consumentenvraag is het belangrijk het hoofd koel te houden en zowel intern als voor uw klanten de meest effectieve en toekomstbestendige digitale oplossingen te kiezen. De IT-professionals van Viaconnect denken graag met u mee.

HOE DAN?

Consultancy begint met luisteren. Luisteren naar uw wensen, vragen, uitdagingen. Onze ervaren professionals denken mee, kijken verder en komen samen met u tot de meest geschikte oplossing. Maatwerk dus. Altijd met uw belangen voor ogen. En strevend naar een duurzame relatie. Let’s go for IT!

Specifieke IT-vraag

Onze interim IT-professionals staan klaar om hun expertise over IT-systemen in vooral de financiële sector met u te delen. Met hun kennis van uw domein sluiten zij naadloos aan bij wat u zoekt en bedoelt. IT-specialisten, testers en IT-projectmanagers haken aan en blijven zolang ze nodig zijn.

UW MAATWERK, ONZE FOCUS.​

VAN A TOT Z

Liever een totaaloplossing waarbij Viaconnect u volledig ontzorgt? Geen enkel probleem. Onze professionals denken met u mee, stroomlijnen het proces en stellen desgewenst een projectteam samen, die zij managen, motiveren en inspireren.

UIT DE PRAKTIJK...

Een interim professional van Viaconnect ondersteunt als IT-service manager energieleverancier TenneT. Voornaamste taak is de systemen draaiend houden, verbeteren en uitbreiden. Onze specialist heeft de supervisie over de implementatie van nieuwe versies en de afhandeling van alle IT-vragen vanuit de organisatie.

Consulting you: we love IT!
MOGEN WIJ VOOR U ONZE MOUWEN OPSTROPEN?
NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.

De IT-professionals van Viaconnect staan graag voor u klaar. Onze experts op het gebied van IT én financiële dienstverlening spreken uw taal, begrijpen wat u bedoelt en denken met u mee. Maatwerk dus. Afgestemd op uw huidige wensen en op de toekomst. Software development, consultancy, interim professionals: we doen wat nodig is.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Together, we’ll make IT happen!