Klantverhaal

Algemene Pensioen Groep

Klant

Algemene Pensioen Groep


Uitdaging

Het bouwen van een applicatie waarin zorgverlening aan veteranen met lichamelijke en psychische klachten geadministreerd kan worden.


Oplossing

Het bouwen van een speciaal online CRM-systeem: een Cliënt Volg Systeem (CVS). Hierin kunnen medewerkers van APG nauwkeurig volgen – en vastleggen – op welk punt van de klantreis de veteraan zich bevindt. Bovendien kun je hierin toekenningen doen en medische dossiers bewerken. Vanzelfsprekend is dit goed beveiligd en overzichtelijk ingericht.


Waarde

Een aanzienlijke kortere doorlooptijd tussen het moment van aanvragen en het toekennen van een voorziening voor de veteraan. Daarnaast een besparing van 2 Fte.

Andere cases

Mosadex Groep

Klant Een Nederlandse totaalleverancier in de farmaceutische zorgmarkt. Uitdaging Zorgen dat de klant zijn markpositie kan behouden als totaalleverancier in de farmaceutische zorg- en retailmarkt. Hulp om de service aan

Meer informatie

PharmaPartners

Uitdaging: De huidige zorgsysteem, die ruim 40 jaar geleden zijn ontwikkeld, ombouwen naar toekomst vaste zorgsysteem met de huidige technieken en technologieën.

Meer informatie