Makers van waarde

Kom werken bij ons

Werken aan de mooiste opdrachten in de ICT-wereld, deelnemen aan een dynamisch team en vind je maatschappelijk verantwoord ondernemen net zo belangrijk als wij? Zoek dan niet verder, wij hebben de perfecte baan voor jou!

De vervolgstap in jouw carrière!

Help jij ons binnenkort met het ontwerpen, implementeren en uitvoeren van de digitale transformatie van onze klanten? Anna, de allereerste virtuele consultant van Viaconnect, maakt graag kennis met jou en vertelt hoe je bij ons kunt solliciteren. Durf jij het aan om een nieuwe stap in jouw carrière te nemen? Start dan snel de video!

Verbreed je kennis

Word onderdeel van ons geweldige team

Met een gezellig en professioneel team helpt Viaconnect bedrijven met hun digitale transformatie. Zo hebben wij mooie projecten mogen uitvoeren voor bedrijven als Heineken, APG, Achmea, Defensie, Rituals en Gemeente Amsterdam.

We zijn op zoek naar talenten die zich breder willen oriënteren en de waarde van onze klanten willen vergroten. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en wilt je kennis graag delen. Bovendien word jij enthousiast van termen als decision modeling, data scientist en artificial intelligence. Hieronder vind je onze huidige openstaande vacatures. Als er momenteel geen passende vacature voor jou beschikbaar is, kun je altijd een open sollicitatie mailen naar anouschka.meijnhardt@viaconnect.nl.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Wij zoeken altijd talenten

Openstaande functies

Open sollicitatie

Wil jij graag onderdeel uitmaken van de Viaconnect familie maar zit er op dit moment geen geschikte vacature voor je bij? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die zich breder willen oriënteren en de waarde van de desbetreffende organisatie willen vergroten.

Meer informatie

Software / B&IT Consultant

✓ Draai jij je hand niet om voor ingewikkelde klantvragen?
✓ Ben je technisch vaardig om de problemen om te zetten in oplossingen?
✓ En wil jij je nog verder ontwikkelen bij het implementeren van nieuwe technologie? Solliciteer dan direct op deze mooie functie!

Meer informatie

Tester

✓ Neem jij graag verantwoordelijkheden als Tester?
✓ Haal jij de kick uit het analyseren en verbeteren van processen?
✓ En zoek jij verdere ontwikkeling in de IT branche? Solliciteer dan direct op deze mooie functie!

Meer informatie

Business Analist

✓ Ben jij in staat om zelfstandig requirements op te stellen?
✓ Ben jij duidelijk in je analyses en vertalingen met het oog op de behoeften van de stakeholders?
✓ En ben je van nature nieuwsgierig en proactief? Solliciteer dan direct op deze mooie functie!

Meer informatie

Bekijk onze klanten

Ze geloven in onze producten

Wil je meer over ons weten?

Leer ons kennen